Duitse dealerauto’s import

Wanneer u een gebruikte auto zoekt is het vaak veel geluk hebben om de occasion te vinden die exact voldoet aan uw specifieke wensen. Daarom is Van Schaik aangesloten bij Importwereld.nl. Via Importwereld kunnen wij u een pracht collectie aan luxe Duitse dealerauto’s aanbieden. Met deze import van ruim 100.000 betaalbare dealerauto’s vindt u eerder de occasion die geheel bij u past.

Duitse auto importeren van alle bekende merken

In Duitsland importeren wij de auto’s bij geselecteerde handelspartners en van sterke merken als Volvo, Audi, Volkswagen en Mercedes. Ons netwerk van handelspartners bestaat uit een organisatie van gekwalificeerde en gecertificeerde aanbieders met hoogwaardige occasions.

We leveren u deze Duitse dealerauto’s met natuurlijk een Nederlands kenteken, 6 tot 12 maanden (fabrieks)garantie en u kunt er meteen in wegrijden.

Uw auto gevonden?

Heeft u in het aanbod uw auto gevonden? Dan helpen we u graag met alle informatie die u zoekt. Ook als u wilt inruilen. En besluit u de gekozen dealerauto uw eigen te maken? We handelen de import van uw auto uit Duitsland van A tot Z voor u af, zonder dat u er enige administratieve last van ondervindt. Bekijk onderstaande filmpje voor een stap voor stap heldere uitleg van de import van Duitse dealerauto’s en hoe u er gebruik van kunt maken.

Bekijk ons aanbod Duitse dealerauto’s

Uiteindelijk zult u merken dat u via onze unieke methode in een completer uitgevoerde auto gaat rijden dan vergelijkbare auto’s uit Nederland.

© Auto van Schaik 2020
               
Beste klant, ook wij volgen de richtlijnen van het RIVM omtrent het Coronavirus. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het kopen van uw auto denken wij graag met u mee.