Duitse import dealerauto’s

Bij het vinden van een auto die aan al uw wensen voldoet, komt soms het nodige geluk bij kijken. Daarom is van Schaik bij importwereld.nl aangesloten. Via importauto.nl kunnen wij namelijk een grote collectie van wel 100.000 aan Duitse dealerauto’s aanbieden. Hiermee vergroten wij voor u de kans dat u snel en gemakkelijk de occasion vindt die bij u past.

Importeren van alle bekende merken

Vanuit Duitsland importeren wij auto’s van sterke merken bij geselecteerde handelspartners. Denk aan merken als Volvo, Audi, Volkswagen en Mercedes. Ons betrouwbare netwerk van handelspartners bestaan uit organisaties van gekwalificeerde en gecertificeerde aanbieders met hoogwaardige occasions. 

Wij leveren u onze Duitse dealerauto’s met een Nederlands kenteken en zes tot twaalf maanden garantie en kunnen we ervoor zorgen dat u ons pand in uw droomauto kunt verlaten!

Uw droomauto gevonden?

Heeft u in ons aanbod uw droomauto gevonden? We helpen u graag. Ook als u wilt inruilen. Mocht u besluiten om de gekozen dealerauto te willen kopen, dan handelen we de import van uw auto uit Duitsland van A tot Z voor u af, zonder dat u daar enige administratie last van ondervindt. In onderstaand filmpje wordt u stap voor stap uitgelegd hoe de import van Duitse dealerauto’s werkt en hoe u daar gebruik van kunt maken.

Bekijk hier ons aanbod Duitse dealerauto’s.

© Auto van Schaik 2021