Autotrust garantie

Onverwachte, hoge reparatiekosten aan uw auto behoren tot het verleden wanneer u bij de aankoop van uw auto een Autotrust garantie afsluit. Autobedrijf van Schaik biedt in samenwerking met Autotrust verschillende dekkingsniveaus. Van een basis garantie tot een exclusieve garantie (afhankelijk van de leeftijd en de kilometerstand van de auto). Bij jonge auto’s is zelfs een verlenging van de garantie mogelijk. Dit is vergelijkbaar met fabrieksgarantie.

Autotrust garantie geldt ook bij slijtage aan onderdelen

Autotrust dekt de kosten van reparatie van een elektronisch of mechanisch defect. Dit houdt in dat de reparatie of vervanging van defecte onderdelen onder de garantie vallen. Maar ook de uren die de monteur er mee bezig is worden door Autotrust betaald, inclusief de uren die de monteur besteedt om het defect op te sporen. Indien een verzekerd onderdeel kapot gaat als gevolg van slijtage, valt deze ook onder de dekking van een Autotrust garantieverzekering.

U mag zelf uw garage kiezen

Bij het afsluiten van de Autotrust garantie kunt u kiezen om de reparatie van uw auto door Autobedrijf van Schaik uit te laten uitvoeren of door een andere garage. Afhankelijk van de dekking waarvoor u kiest, maakt u zelf de keuze naar welke garage u uw auto brengt. Ideaal als u niet uit de buurt komt en dus niet naar ons terug hoeft bij een eventuele garantie aanspraak.

Repareren in het buitenland is gedekt.

Als uw auto kapot gaat terwijl u op vakantie bent, wordt deze op kosten van Autotrust gerepareerd. Kijk voor een lijst van landen waar u uw auto kunt laten repareren in de polisvoorwaarden van Autotrust.

Autotrust betaalt mee aan een vervangende auto en hotelkosten.

Indien de reparatie van uw auto in totaal langer dan een dag aan arbeidsuren duurt, draagt Autotrust bij aan de kosten van een vervangende auto. Ook de kosten voor een verblijf in een hotel worden voor een groot deel door Autotrust betaald, indien het voor u noodzakelijk is om te overnachten terwijl uw auto gerepareerd wordt.

Autotrust garantie: de voorwaarden en bepalingen

Autotrust garantie stelt als voorwaarde dat er een maximum vergoeding van het arbeidsloon wordt betaald van € 77,- inclusief BTW per uur en per garantieclaim geldt een eigen risico van € 45,-.

De occasions worden geladen...