AUTO VAN SCHAIK IS CORONAPROOF GEOPEND! Lees hier hoe we je kunnen helpen.
Corona vragen
Sta je op het punt een auto te kopen maar wil je meer weten over de werkwijze van Auto van Schaik? Bekijk dan onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij of heb je nog meer vragen? Bel direct naar 058-2139112 of neem contact op via WhatsApp.

Ja, Auto van Schaik is geopend, we kunnen je helaas niet in onze showroom ontvangen. Deze is gesloten in verband met de Corona maatregelen. We hebben andere mogelijkheden om je verder te helpen.
  • Je kunt ons direct bellen via 058-2139112
  • Contact opnemen via Whatsapp
  • Een e-mail sturen naar info@autovanschaik.nl
  • Rechtstreeks bellen / WhatsAppen / videobellen (via WhatsApp) met onze verkopers via de volgende rechtstreekse telefoonnummers;
Alle occasions van Auto van Schaik zijn vooraf geïnspecteerd. We kunnen alle bijzonderheden met je doorspreken. Daarnaast presenteren wij graag via videobellen (via WhatsApp bijvoorbeeld) de auto live. Wil je de motor horen lopen of het bandenprofiel live zien? Geen enkel probleem. Onze verkopers zullen de auto volledig naar jouw wens op deze wijze presenteren. Neem even contact met ons op zodat we een afspraak maken voor een videobelafspraak.
Ja dat kan! De proefrit zal vanaf een locatie plaatsvinden die we met je afspreken. Vooraf zullen we dan met jou online een proefritformulier invullen. Hiervoor hebben we dan een rijbewijs nodig. Graag komen we met je in contact zodat we met jou de mogelijkheden kunnen doorspreken.
Ook dat kan. We zullen vooraf met jou de gegevens en bijzonderheden van je inruilauto doornemen. Soms helpen foto’s of filmpjes daarbij. De prijs kunnen we online of via telefoon met je doorspreken. De administratieve en financiële afhandeling voor het inruilen van je auto kan ook in deze lockdown periode gewoon doorgaan.
Je kunt je auto volledig online of op afstand kopen. Voordat je de auto koopt, nemen we alle bijzonderheden over de occasion vooraf via de moderne communicatiemiddelen met je door. Vervolgens zullen we een koopovereenkomst naar je toesturen. Als we deze ondertekend van je retour ontvangen hebben, gaan we de auto klaar voor aflevering maken. De betaling kun je digitaal via internetbankieren doen en het kenteken zetten wij op jouw naam. De laatste stap is de aflevering, deze kunnen bij jouw thuis of op een andere afgesproken locatie doen.
Nee, wij denken van niet. Heb jij nog vragen of onzekerheden? Neem vrijblijvend met ons contact op. Samen komen we met goede wil en creativiteit er altijd wel uit. Blijf vooral gezond!

AART JAN DE JONG
Sales manager
aartjan@autovanschaik.nl
06 22 60 64 72

SEBASTIAAN WIJMA
Sales
s.wijma@autovanschaik.nl
06 55 30 30 41

MARCO VAN SCHAIK
Director
marco@autovanschaik.nl
06 53 19 29 68
© Auto van Schaik 2021